HTML

Mindennapi élet

Mindennapi apró történetek

Friss topikok

Linkblog

Kedves Anikó!

2011.07.03. 10:04 wandering

Visszakaptad Gabi babádat, teljes valóságában és teljes álomvilágával együtt. Tudnod kell azonban az elmúlt két év történéseit, hogy Te is képben legyél. Elmondom hát...

Emberünk eladta balatoni nyaralóját, Dolgos utcai lakását minden berendezésével együtt, eltemette Emese nevű lányát (vezetékneve a mai napig nem tisztázott, sem az, hogy hol van végső nyughelye), nyert kenón 34 milliót, most legutóbb kettőt puttón, eladta OTP részvényeit 90 %-os haszonnal. Az APEH zárolta a pénzét, de ezt nyilván te is tudod, mert valaki régi személyi igazolványával (ami egyébként nála van, kilyukasztva, ahogy kell) céget alapított, és milliárdos adócsalást követett el. A rendőrségi ügy lezárult vagy sem, nem tudhatom, hírét nem hallottam a dolognak, ügyvéddel mindenesetre lassan egy éve nem beszélt. Közben a zárolt pénzt elvesztette tőzsdén, úgyhogy érthető okokból semmije nincs.

A barátai és a testvére soha nem tudott róla semmit, ezért ők nem is rendelkeznek használható információval. Van munkája, keres vele havi 60 ezer Ft-ot. Tartozik nekem is, de ez engem már nem érdekel. Nagy lábon szeret élni, inni, amíg csak lehet. És nem felébredni az általa képzelt álomból.

Hát most megválok tőle, visszajuttatom neked, ha még akarod őt, és kérlek próbáld kitörölni víziói közül az én arcomat.

Szeretettel, Ricky

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wandering.blog.hu/api/trackback/id/tr883034186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása